Sci-Fi Food er et oppstartsselskap med sikte på å forene matindustrien og matvitenskapen. Vårt selskap ble stiftet av Michael Beermann som har bakgrunn fra Matkjemi og Tony Jacobsen med bekgrunn fra kaffebrenneriet Jacobsen & Svart og sensorisk analyse.

Vi tror at produksjon på grunnlag av begrensede ressurser, og et stigende behov for matvare sikkerhet vil være to store utfordringer i fremtiden. Med hjelp av vitenskapelig og entrepenør tenkning, kombinert med industri test teknikker, er vårt mål å stimulere til innovasjon og for å flytte næringsmiddelindustrien til et nytt, varig fremtid.

Vi bruker de nyeste vitenskapelige og sensoriske metodene for å utvikle produkter samtidig som forbrukeren ligger i sentrum av det vi gjør. I tillegg er vårt mål å forbedre verdikjeden gjennom forskning for objektiv måling. Vårt ultimative mål er et bedre system, kvalitetsmat og rimeligere priser.

Our Team

Tony Jacobsen, Grunnlegger. Sensorisk og eksperimentell vitenskap.

Proff kaffebrenner og sensorisk ekspert. Tony har grunnlagt Jacobsen og Svart kaffebrenneri i Trondheim, og har utviklet en spesiell interesse i smaksanalyse og matproduksjon. Han jobber mot å åpne for mere åpenhet, ektehet og sporbarhet innad i matindustrien og matutviklings prossesser.

 

Michael Beermann, Grunnlegger. Matkjemi, NTNU.                                            

Food scientist med master spesialisert i biologi og biokjemi. Ved siden av å være matkjemiker, har Michael en bakgrunn . Han er en innovatør som søker å anvende vitenskapelige metoder til matutvikling, samt en sterk fortaler for "jordnær vitenskap". Han har også en stor interesse for smak, og har arbeidserfaring i brygging, steking og destillasjon.

For Michael er det viktig å øke bevisstheten i sammenheng med mat og næring.

PREV / NEXT